Konu: Kerim Tekin hakkındaki görüşler 2008-05-20, 22:51
Kerim Tekin hakkındaki görüşlerinizi beyan etmek isteyen arkadaşlar buraya yazabilirsiniz.
Rahmetli Kerim Tekin çok iyi bir şarkıcı ve azimli bir sanatçı adayıydı Ailesine ve sevenlerine allahtan rahmet diliyoruz.
crazykerim Admin
Konu: Geri: Kerim Tekin hakkındaki görüşler 2008-05-21, 05:20
ewet çoook iyi bir şarkıcıdı onu çok özliyorum keşke ölmeseydi... kerim abi sana sevgim ölçülmez....
Misafir Misafir
Konu: Geri: Kerim Tekin hakkındaki görüşler 2008-05-24, 21:23
Kerim Tekin.... Rüya oldu kerim abi Belkide gökyüzünde bir bulut En çocuksu hayallerim Gençlik ateşim Kavuşamadım karagözlüme Gencecik bir hazirana gömülenime kavuşamadım Rahmetle anıyorum
crazykerim Admin
Konu: Geri: Kerim Tekin hakkındaki görüşler 2008-05-28, 15:47
tekinim01tekinim demiş ki:
Kerim Tekin.... Rüya oldu kerim abi Belkide gökyüzünde bir bulut En çocuksu hayallerim Gençlik ateşim Kavuşamadım karagözlüme Gencecik bir hazirana gömülenime kavuşamadım Rahmetle anıyorum
çok düzel yazmışsın eline sağlık...
Kerim&Barışçı91 co-Admin
Konu: Geri: Kerim Tekin hakkındaki görüşler 2008-05-28, 18:09
Hem en sevdiğim hem de beni en çok üzen ay.. haziran.. bu ne çelişkidir bilmem.. benim,ablamın ve Barış Akarsu'mun doğduğu ay.. ama aynı zamanda yine Barış'ımı,Kerim'imi bizden alan ay.. altı üstü bi ay.. senenin içindeki 12 tanesinden biri işte.. ama sevsem mi,nefret etsem mi bilemediğim bi ay.. yine geliyo.. bikaç gün kaldı..
Misafir Misafir
Konu: Geri: Kerim Tekin hakkındaki görüşler 2008-05-29, 21:39
Kerim&Barışçı91 demiş ki:
Hem en sevdiğim hem de beni en çok üzen ay.. haziran.. bu ne çelişkidir bilmem.. benim,ablamın ve Barış Akarsu'mun doğduğu ay.. ama aynı zamanda yine Barış'ımı,Kerim'imi bizden alan ay.. altı üstü bi ay.. senenin içindeki 12 tanesinden biri işte.. ama sevsem mi,nefret etsem mi bilemediğim bi ay.. yine geliyo.. bikaç gün kaldı..
Çok güzel yorumdu sema emegine saglık
Kerim&Barışçı91 co-Admin
Konu: Geri: Kerim Tekin hakkındaki görüşler 2008-05-30, 16:31
Alıntı :
Çok güzel yorumdu sema emegine saglık
teşekkür ederim,yalnızca duygularımdı..
SEMENTA yeni üye
Konu: Geri: Kerim Tekin hakkındaki görüşler 2008-05-30, 17:49
Bende çok seviyorum onu.Hala o yüreğimizde... Hep O aklıma geldikçe onun için dua ediyorum.Mekanı cennet olsun Barış Akarsu'nun hem Kerim Tekin'nin.
barış.manço yeni üye
Konu: Geri: Kerim Tekin hakkındaki görüşler 2008-06-15, 00:23