Kerim Tekin ve Barış Akarsu resimleri(bizzat kendim yaptım;)--yenibi resim daha--
3 posters
Yazar
Konu: Kerim Tekin ve Barış Akarsu resimleri(bizzat kendim yaptım;)--yenibi resim daha-- 2008-05-25, 07:20
En son Kerim&Barışçı91 tarafından 2008-06-09, 12:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Kerim&Barışçı91 co-Admin
Konu: Geri: Kerim Tekin ve Barış Akarsu resimleri(bizzat kendim yaptım;)--yenibi resim daha-- 2008-05-25, 07:40
29 haziran dan önce de fizik olarak pek benzememelerine rağmen bana hep Kerim'i hatırlatırdı Barış.. ama o günden sonra ne yazık ki ömürleri de benzedi.. sonra düşününce benzeyen aslında ne çok yönleri varmış... ikisde 3 yılda gönüllere taht kurdu biri yalnızca 1 film diğeri 1 dizi yaptı ikisininde rollerinde kaza sahneleri vardı ikisi de 2 albüm çıkardı ikisi de uzun saçlarıyla benimsendi. ikisi de meslek hayatının merdivenlerinden zirveye doğru gidiyorlardı birisi sevgilisiyle barışmak istiyordu,diğeri belki de o gün barışmıştı ikisi de trafik kazasıyla aramızdan ayrıldı,ve bu iki kaza da bir otomobilin kamyonun altında kalmasıyla oldu. ikisini de bir haziran sonu aldı ikisinin de arkasından unutmayacağız denildi,bir yıl bile geçmeden ne yazıkki unutuldu.. (biz sevenleri hariç)
Misafir Misafir
Konu: Geri: Kerim Tekin ve Barış Akarsu resimleri(bizzat kendim yaptım;)--yenibi resim daha-- 2008-05-25, 13:39
Emegine saglık kardeş. Çok güzel bir çalışma olmuş
crazykerim Admin
Konu: Geri: Kerim Tekin ve Barış Akarsu resimleri(bizzat kendim yaptım;)--yenibi resim daha-- 2008-05-26, 05:26
süper olmuş eline sağlık...
Kerim&Barışçı91 co-Admin
Konu: Geri: Kerim Tekin ve Barış Akarsu resimleri(bizzat kendim yaptım;)--yenibi resim daha-- 2008-05-26, 15:46
teşekkür ederim
crazykerim Admin
Konu: Geri: Kerim Tekin ve Barış Akarsu resimleri(bizzat kendim yaptım;)--yenibi resim daha-- 2008-05-30, 06:02
Kerim&Barışçı91 demiş ki:
teşekkür ederim
arkadaşım link yenilersen sevinirim...
Kerim&Barışçı91 co-Admin
Konu: Geri: Kerim Tekin ve Barış Akarsu resimleri(bizzat kendim yaptım;)--yenibi resim daha-- 2008-05-30, 16:54
[quote="crazykerim[/quote]
arkadaşım link yenilersen sevinirim...[/quote]
tamamdır yeniledim
crazykerim Admin
Konu: Geri: Kerim Tekin ve Barış Akarsu resimleri(bizzat kendim yaptım;)--yenibi resim daha-- 2008-06-01, 12:04
Kerim&Barışçı91 demiş ki:
[quote="crazykerim
arkadaşım link yenilersen sevinirim...[/quote]
tamamdır yeniledim [/quote]
teşekürler..
penyez_1986 yeni üye
Konu: kerim ve barış 2008-06-05, 11:46
slm arkadaşım eline sağlık çok güzel olmuş gerçekten...gerçekten ikisininde birçok ortak yonleri vardı...herşeyden once yurekleri çok temizdi ve şuan en guzel yerde olduklarından hiç şüphem yok...
Kerim&Barışçı91 co-Admin
Konu: Geri: Kerim Tekin ve Barış Akarsu resimleri(bizzat kendim yaptım;)--yenibi resim daha-- 2008-06-05, 14:47
teşekkür ederim...gerçekten de onlar şimdi en güzel yerdedirler..bir gün umarım orada buluşuruz..
crazykerim Admin
Konu: Geri: Kerim Tekin ve Barış Akarsu resimleri(bizzat kendim yaptım;)--yenibi resim daha-- 2008-06-06, 05:23
ben burakkut fan eklemiştim bu resimleri ordaki kızlar çoook beyendi...
Kerim&Barışçı91 co-Admin
Konu: Geri: Kerim Tekin ve Barış Akarsu resimleri(bizzat kendim yaptım;)--yenibi resim daha-- 2008-06-06, 10:54
gerçekten mi:))çok sevindim..yani sevindim derken çalışmamı beğenmelerine..
crazykerim Admin
Konu: Geri: Kerim Tekin ve Barış Akarsu resimleri(bizzat kendim yaptım;)--yenibi resim daha-- 2008-06-09, 11:28
yeni calışmalarını bekliyoruz...
Kerim&Barışçı91 co-Admin
Konu: Geri: Kerim Tekin ve Barış Akarsu resimleri(bizzat kendim yaptım;)--yenibi resim daha-- 2008-06-09, 12:42
sona bi resim daha ekledim
Kerim Tekin ve Barış Akarsu resimleri(bizzat kendim yaptım;)--yenibi resim daha--