Kerim Tekin Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kerim Tekin Fan Club

Kerim Tekin Sitesi

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Barış Akarsu'nun Aramızdan Ayrılmadan Önceki Kerim Tekin Hakkındaki Röportajı

YazarMesaj
Kerim&Barışçı91
co-Admin

co-Admin
Kerim&Barışçı91

ruh haliniz : Barış Akarsu'nun Aramızdan Ayrılmadan Önceki Kerim Tekin Hakkındaki Röportajı Relax10
rep gücü :
Barış Akarsu'nun Aramızdan Ayrılmadan Önceki Kerim Tekin Hakkındaki Röportajı Left_bar_bleue93 / 10093 / 100Barış Akarsu'nun Aramızdan Ayrılmadan Önceki Kerim Tekin Hakkındaki Röportajı Right_bar_bleue

takım : Beşiktaş

Barış Akarsu'nun Aramızdan Ayrılmadan Önceki Kerim Tekin Hakkındaki Röportajı Empty
MesajKonu: Barış Akarsu'nun Aramızdan Ayrılmadan Önceki Kerim Tekin Hakkındaki Röportajı   Barış Akarsu'nun Aramızdan Ayrılmadan Önceki Kerim Tekin Hakkındaki Röportajı Empty2008-06-09, 09:43

Klass magazin muhabiri Halis Ayyıldızın Barış akarsu ile olan röportajını yayınlıyorum şimdi...

Dergiye gelir gelmez eski sayılarımızı karıştırdım… Bundan tam iki yıl önce bir yaz günü söyleşi yapmışız Barış Akarsu ile… Ağustos 2005 sayımızda yayınlanmış röportaj…

İki yıl önce aynen şöyle söylüyor sürmeli gözlü genç rockçı: “Ben müzikle ilgilenmeye başladığım ilk zamanlar Kerim Tekin pop müzik çerçevesi içinde beğenerek izlediğim ve sahneye yakıştırdığım tek insandı. Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın. Ondan çok güzel bir elektrik alabildiğimi hissediyordum. "Adı geçince tüylerim diken diken oluyor"
Barış Akarsu’nun sözlerini okurken bir kez daha bir yumruk oturuyor boğazıma…

Ve bu sözler benim de tüylerimi diken diken ediyor…

Kerim Tekin’e hayranlığını dile getirirken bir gün o kaderin kendisini bulacağını tabii ki tahmin bile edemezdi Barış….

**Alıntı**

Barış Akarsu'nun Aramızdan Ayrılmadan Önceki Kerim Tekin Hakkındaki Röportajı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-