Kerim Tekin Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kerim Tekin Fan Club

Kerim Tekin Sitesi

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları

3 posters
YazarMesaj
Kerim&Barışçı91
co-Admin

co-Admin
Kerim&Barışçı91

ruh haliniz : Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları Relax10
rep gücü :
Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları Left_bar_bleue93 / 10093 / 100Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları Right_bar_bleue

takım : Beşiktaş

Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları Empty
MesajKonu: Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları   Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları Empty2008-06-09, 18:00

*selam dostlarım ben geldim 03-13-2007 05:02 PM
--------------------------------------------------------------------------------
yeni forum hayırlı olsun artık burdan birbirimize ulaşacağız.ee nasılsınız bakalım nasıl gidiyor?

*evet iyi seneler 03-15-2007 07:29 PM
--------------------------------------------------------------------------------
nice mutlu senelere dostlarım.sitemizin 3. kuruluş yılında hepinize bu sitede olmanızdan ve beni hiçbir zaman yanlız bırakmadığınızdan dolayı teşekkür ediyorum şimdi çekime gidiyorum.
hepinizi çok seviyorum

*hele şükür be işte en sonunda 04-02-2007 08:34 PM
evet nasılsınız bakalım?ya bu neydi böle be, nerdeyse 1 aydır görüşemiyoruz.neyseki herşey düzeldi site kendine geldi.
nasıl gidiyo bakalım 1 aydır görüşmeyeli?
sizleri özledim.bende bu arada çok yoğunum ve koşturuyorum,
ben süpermenim.sizin süpermeniniz
hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum

*heyt yine ben 04-06-2007 12:35 AM
şaka yaptım besiz beni terkedermisiniz?
peki ben sizi bırakırmıyım?eeee o zaman sorun yok
ben sizleri çok seviyomuyum? seviyorum.eee o zaman varmı bi sorun.
tamam işte
hadi siz yazında ben okuyam bi kendime gelem be
yatacam şimdi
sizleri çok seviyorum
hepinize iyi geceler

*evet ben geldim-04.05.07 11.40 pm
selam dostlarım nasılsınız, nasıl gidiyo bakalım?
ya herkes üye olmadımı siteye eskiden daha kalabaklıktık şimdi ne oldu
heee anladım terkedildim! terkedildim
neyse anca beraber kanca beraber,sayılar önemli değil,önemli olan muhabbet
muhabbetimiz güzel olsun yeter,
sizleri çok seviyorum ve öpüyorum.

*işte geldim burdayım 04-06-2007 02:00 PM
selam nasılsınız bakalım.
akşam cine5 teyim. başka yerde yok ta,
saat 18. 00 de başlıyomuş heralde
sizleri seviyorum.

*iyi geceler dostlarım 04-13-2007 12:41 AM
selam, naber nasılsınız bakalım?
ben setten yeni geldim,bi gireyim siteye de bi mesaj atayım dedim,nasıl iyi yapmışım demi
ee nasıl gidiyo bakalım hayat?iyi mi?
hayat işte iyisiyle kötüsüyle çok güzel beee.
hepinizi öpüyorum
hepinizi seviyorum...

*nerdeymiş benim dostlarım 04-15-2007 11:54 PM
selam dostlar nasılsınız?
ya kusura bakmayın hep ayn şeyleri yazıyorum,valla aklıma birşey gelmiyor,yeni geldim setten bir hal hatır sorayım dedim
ya zaten siz beni anlıyorsunuz
neyse ben her fırsatta buradayım,her zaman yanınızda
sizleri seviyorum

*sizleri çok seviyorum 04-17-2007 02:26 AM
hepinize iyi geceler.ben yatıyorum

*selam dostlarım,buraya bi bakın bakam 04-18-2007 06:03 PM
bügün gazetede görmüş olduğunuz olay tamamen espiri içinde söylenmiş bir olaydır.gazeteci arkadaşımız sağolsun bu olayı tamamen magazinsel olarak ele almıştır,
hepiniz beni tanıyorsunuz,nasıl bir insan olduğumu biliyorsunuz.
fatih ünivesitesinin hazırlamış olduğu erozyonla mücadelede ağaçlandırma projesinde olmaktan öncelikle çok mutlu oldum ve erozyonla,ağaçlandırmayla,doğayla,dünyayla ilgili çok güzel mesajlar verdim, sözler söyledim,ama biliyosunuz ki basının böyle şeylerle pek işi olmuyo,daha çok burdan magazinsel bi malzeme çıkarabilirmiyiz gözüyle baktıkları için bizde bu olaydan nasibimizi aldık,sağolsunlar
evet böyle bir cümle ettim ama bu cümle tamamem bi espiri niteliği taşıyodu ve de öğrenciler arasında niteliği buldu ve hepimiz çok güldük,güzel ve samimi bir söyleği oldu çok eğlendim,
arkadaşlar! söylediğim yaptığım herşeyin arkasındayım,çünkü kalbim çok rahat,amaçlar sözler sadece başkaları tarafından çarptırılıyor.
valla güzel bi espiriydi çok güldüm,inanın sizde orda olsaydınız çok gülerdiniz
zaten söyleğinin video görüntüleri elimizde var, en yakında siteye koyacam
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM
VAY BE YAZDIĞIM EN UZUN YAZI HA! çerçeveletip duvara asacam

*selam ben geldim 04-18-2007 10:00 PM
diziyi izliyorumda,nasıl iyimi bu bölüm?ben beğendim valla,güzel olmuş

*trabzondan sevgiler
04-21-2007 05:47 PM
trabzondan hepinize sevgiler,birazdan konsere çıkacam,sizleri seviyorum

*bugün 23 nisan 04-23-2007 07:22PM
bügün 23 nisan neşe doluyor insan.
hepimizin ve bütün dünya çocuklarının 23 nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı kutlu olsun
selam dostlarım nasılsınız?hepinize kucak dolusu sevgiler
sizleri seviyorum

*sevgili dostlarım benim 04-27-2007 11:27AM
dün gece balans konserimiz güzeldi.hep beraber eylendik,gelemeyenler içinde eylendik
nasıl gidiyo bakalım? herkes iyidir inşallah?

*selam dostlarıma 05-02-2007 07:12 PM
merhaba dostlarım!
Evet güzel bi konser dönüşünün ertesi günü dostlarıma bi merhaba diyeyim dedim.Nasılsınız

bakalım? nasıl gidiyo?
ben biraz yorgunum ama dinleniyorum,sizlede şöyle bi yorgunluk atayım dedim
sizleri seviyorum,

*merhaba dostlar ben geldim 05-06-2007 10:29 PM
selam!naber! nasılsınız?
özledim be sizi nasıl gidiyo bakalım?

*ödül bizim oldu heyyt be! 05-14-2007 12:04 PM
selam dostlarım,ya kusura bakmayın sitedeki problem yüzünden ödül töreninden sonra size mesaj

atamadım,öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum,iyiki varsınız,
bu arada bütün annelerin anneler günü kutlu olsun, dünyanın en güzel şeyleri onlar,annelerimi

burdan öpüyorum.
evet gelelim ödüle, nasıldı ama? aldık ödülü, bu ödül hepimizin ödülü
ben çok şanslı bi adamım çünkü sizin gibi sevenlere sahibim, sizleri çok seviyorum

*bodrumdan sevgiler 05-22-2007 11:59 AM
Bodrum'dan selam olsun.evet dizimiz Bodrum'a taşındı
nasılsınız bakalım?herkesi çok seviyorum,hadi sonra görüşürüz,setten çağırıyolar

*bodrum bodrum 05-31-2007 03:11 PM
nasıl anlatsam nerden başlasam,
hepinize sevgiler,öpücükler.Nasılsınız bakalım?ben iyiyim,biraz güneş yoruyo çekim esnasında

ama ne yapalım iş güç işte.
dostlarım çok güzel bi olay gerçekleştiriyoruz ve sizin güzel yüreklerinizle daha çok güzel şeyler

yapacaz
bizim yardıma ihtiyacı olan herkese kucağımız,yüreğimiz açık,inşallah herşey daha güzel

olacak,ben dünyanın en şanslı adamıyım,çünkü sizin gibi sevenlerim var,yürekli sevgi dolu.
SİZLERİ ÇOK SEİYORUM,
yüreklerimiz sevgiden,paylaşmaktan hiç uzak kalmasın.

*kaptan baris sparrow'dan sevgiler 06-26-2007 10:51 PM
selam dostlarima gorusmeyeli neler yapiyosunuz bakalim.gercekten hepiniz mukemmelsiniz cok

guzel seyler yaptik beraber ve daha cok guzel seyler yapacaz.simdide kucuk bi tekne olayimiz var

onlada ufak bi katkiyla kucuk cocuklarimiza derman olacak.keske herkese ulasabilsek ama oda

olacak,bizde bu yurekler oldukca daha cok guzel seyler yapacaz.hadi tekneye
bu arada istanbulda tekrar bi dogum gunu yapacam herkesi bekliyom

SIZLERI COOOOOK SEVIYORUM
crazykerim
Admin

Admin
crazykerim

ruh haliniz : Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları Vizilt10
rep gücü :
Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları Right_bar_bleue

takım : Fenerbahce

MesajKonu: Geri: Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları   Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları Empty2008-06-10, 09:03

çok hüzünlendim yaaa
http://kerimtekin.fanforum.biz
Kerim&Barışçı91
co-Admin

co-Admin
Kerim&Barışçı91

rep gücü :
Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları Left_bar_bleue93 / 10093 / 100Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları   Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları Empty2008-06-10, 09:31

of of bu kadar alçakgönüllülük kimde var yaa...bizle resmen arkadaşaıymışız gibi konuşuyodu..hangi fun club ına bi ünlü sürekli yazar ve herkesle arkadaşıymış gibi konuşurdu ki?off off anladım ben bu dünyada iyiler çok yaşamıyo.
crazykerim
Admin

Admin
crazykerim

rep gücü :
Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları   Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları Empty2008-06-10, 09:35

kerim tekin son sözleri

trafik kazasından hemen sonra yanındaki kişi;
-kerim?
kt: efendim abi?
-ölmedin dimi?
-ee herhalde....

keşke o söze sadık kalabilseydi.
üzünçtür erken kaybettik
crazykerim
Admin

Admin
crazykerim

rep gücü :

MesajKonu: Geri: Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları   Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları Empty2008-06-10, 09:36

barış akarsuyu seyiyodum şimd daha çok sevmeye başladım...
kerimdelisi
yeni üye

yeni üye

rep gücü :
Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları   Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları Empty2008-06-10, 18:22

off ya neden hep iyiler erken gider çok üsüldüm ya kerin tekinde barış akarsu da yaşasaydı keşke..
crazykerim
Admin

Admin
crazykerim

rep gücü :

MesajKonu: Geri: Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları   Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları Empty2008-06-10, 18:23

barış abinin nick neydi...
Kerim&Barışçı91
co-Admin

co-Admin
Kerim&Barışçı91

rep gücü :

MesajKonu: Geri: Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları   Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları Empty2008-06-11, 06:59

onun nicki yoktu,yani adıydı..direk Barış Akarsu ydu.

Barış Akarsu'nun resmi sitesine yazdıkları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-