Kerim Tekin Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kerim Tekin Fan Club

Kerim Tekin Sitesi

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Yüksel AYTUĞ-Gururla

2 posters
YazarMesaj
Kerim&Barışçı91
co-Admin

co-Admin
Kerim&Barışçı91

ruh haliniz : Yüksel AYTUĞ-Gururla Relax10
rep gücü :
Yüksel AYTUĞ-Gururla Left_bar_bleue93 / 10093 / 100Yüksel AYTUĞ-Gururla Right_bar_bleue

takım : Beşiktaş

Yüksel AYTUĞ-Gururla Empty
MesajKonu: Yüksel AYTUĞ-Gururla   Yüksel AYTUĞ-Gururla Empty2008-06-10, 16:59

Barış'la gurur duydum
ONU ilk kez Akademi Türkiye'nin ön seçmelerinde gördüm. Ertesi gün yarışmanın adaylarını tanıtan yazımda, "Hele bir Barış var ki, müthiş. Karadeniz Ereğli'den gelen bu genç ortalığı sallayacak. Hazır olun" demiştim. Yarışma jüriliğim sırasında onu sürekli destekledim, yüreklendirdim, teşvik ettim. Yarışma bittikten sonra da her adımını takip ettim. Elimden geldiğince yolunu ışıklandırmaya çalıştım. O genç, Barış Akarsu'ydu... Barış'ı son olarak yeni dizisi Yalancı Yarim'de ve Televizyon Makinası'nda izledim. Koltuklarım kabararak... Dizide sanki kırk yıllık oyuncu gibiydi. O Allah vergisi yeteneği ve ışığıyla göz kamaştırıyordu. Bence, dizi oyunculuğu yapmaya çalışan onca yeteneksiz şarkıcının yanında, bu işe soyunmakta geç bile kalmıştı. Sonra Televizyon Makinası'nda yine bir Cem Karaca şarkısına yeniden can katarken izledim onu. Harikaydı... Önce Yabancı Damat'ın Özgür Çevik'i, şimdi de Yalancı Yarim'in Barış Akarsu'su... Sonbaharda albümleriyle de geliyorlar. Belli ki bizim Akademi'nin mezunlarından önümüzdeki günlerde de sık sık söz edeceğim. "Yarışmalardan star çıkmaz" diyenlere inat, gururla..
crazykerim
Admin

Admin
crazykerim

ruh haliniz : Yüksel AYTUĞ-Gururla Vizilt10
rep gücü :
Yüksel AYTUĞ-Gururla Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Yüksel AYTUĞ-Gururla Right_bar_bleue

takım : Fenerbahce

MesajKonu: Geri: Yüksel AYTUĞ-Gururla   Yüksel AYTUĞ-Gururla Empty2008-06-10, 17:49

paylaşım için saol barış abi ankara kızılayda karasonluk yapmış barış abiye deseydik 70 minyon seni çok sevecek.. inanırmıydı acaba...
http://kerimtekin.fanforum.biz
Kerim&Barışçı91
co-Admin

co-Admin
Kerim&Barışçı91

ruh haliniz : Yüksel AYTUĞ-Gururla Relax10
rep gücü :
Yüksel AYTUĞ-Gururla Left_bar_bleue93 / 10093 / 100Yüksel AYTUĞ-Gururla Right_bar_bleue

takım : Beşiktaş

MesajKonu: Geri: Yüksel AYTUĞ-Gururla   Yüksel AYTUĞ-Gururla Empty2008-06-10, 17:57

bence inanırdı.çünkü o zamana kadan onu tanıyan herkes de onu çok sevmişti..ama ünlü olmak gibi bi derdi olmadığı için onun,belki de inanmazdı..ama ben onu o zaman tanımış olsaydım kesin inanırdım..

Yüksel AYTUĞ-Gururla
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-