Kerim Tekin Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kerim Tekin Fan Club

Kerim Tekin Sitesi

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Barış Akarsu ANKİFEST Röportajı

YazarMesaj
Kerim&Barışçı91
co-Admin

co-Admin
Kerim&Barışçı91

ruh haliniz : Barış Akarsu ANKİFEST Röportajı Relax10
rep gücü :
Barış Akarsu ANKİFEST Röportajı Left_bar_bleue93 / 10093 / 100Barış Akarsu ANKİFEST Röportajı Right_bar_bleue

takım : Beşiktaş

Barış Akarsu ANKİFEST Röportajı Empty
MesajKonu: Barış Akarsu ANKİFEST Röportajı   Barış Akarsu ANKİFEST Röportajı Empty2008-06-11, 07:20

Ankirockfest ekibinin desteği ile serin bir Ankara yazında söz verdiğim söyleşiyi yapmak için Barış’ın yanındaydım.

• Ankara’ya Hoş geldin yeniden… Yoğun bir çalışma temposu içerisindesin bu aralar. Bu yoğun tempodan bahseder misin?

Yalancı Yârim ’in çekimleri için Bodrum’dayım bu aralar.. 46. bölümden itibaren 6 bölümü Bodrum’da çekeceğiz. Aynı zamanda da konserlere koşturmaya devam edeceğim. Malum bugün Ankirockfest’teyim, bu ay içinde de kesinlik kazanan 22 Haziran-Fethiye ve 24.Haziran-Denizli konserleri ile yaz konserlerime devam edeceğim.

Barış Akarsu ANKİFEST Röportajı 38094672lp2
  • Dizi son hız devam ediyor, gerçekten beklentilerin üzerinde bir başarı yakaladı. Mutlaka oyuncu kadrosunda ki deneyimli isimlerin ve dizi ekibinin bu başarıda büyük bir payı var. Yalancı Yarim’in gelecek bölümleri ile ilgili bize verebileceğin haberler var mı?

Gerçektende dizi çekimleri çok keyifli devam ediyor. Aldığımız bu keyif, yaptığımız işe yansıyor. 49.bölümün çekimlerini bitirdik. Aslında bende senaryolar elime geldikçe haberdar oluyorum gelişmelerden, ama şu ipucunu verebilirim. Naz, Tarık’ın gerçek kimliğini öğrenecek ve işler tamamen tersine dönecek. Artık Tarık bu zaman kadar Naz’ın kendisine yaptıklarını Naz’a yapacak.
  • Merakla izlemeye devam edeceğim o halde çünkü çok eğleneceğimiz kesin

Kesinlikle… Bundan sonra daha da eğleneceksiniz.
  • Özellikle ilk albümünü çıkardığın dönemlerde birçok müziksever ve otorite sana önyargılı yaklaştı. Sen bir şekilde tüm bunların üstesinden geldin. Bu ön yargıların üstesinden nasıl geldin?

Elbette ilk dönemlerde bu önyargıların olması normaldi ama ben bu önyargıları yıkmak için çok çalıştım. Benim için yarışma başarıya giden yolda önemli bir araçtı ve be bu aracı doğru biçimde kullanarak daha sağlam adımlarla ilerledim. Yarışma öncesinde ve sonrasında oluşturduğum müzikal altyapı, benim “Barış Akarsu” olarak yoluma devam etmemi sağladı.

Barış Akarsu ANKİFEST Röportajı 42235994eh0
  • Dizi çekimleri konserler derken albüm hazırlıkların da devam ediyor. Bu yoğun tempoda albüm çalışmaları nasıl gidiyor. Yeni albümünü ne zaman dinleyebileceğiz?

Planlarımıza göre 1 aya kadar çıkacak. Hazırlıklar halen devam ediyor. Albüm ile ilgili detay bilgi vermek istemiyorum ama beklediğimize değecek, biraz daha sabredin. Ama şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim, Profesyonel bir ekiple çok çalıştığım ve içime çok sinen bir albüm oldu.
  • Bu aralar çeşitli organizasyonlar aracılığı ile seni sık sık Ankara’da görmeye başladık. Çok güzel konserlerle bizlerle oldun ve bu duruma da çok alıştık. Yakın zamanda belli bir tarih var m? Ankara için?

İnan ki, ben Ankara’dan vazgeçemiyorum. Bu aralar tesadüf eseri sık sık geldim ve gelmeye de devam edeceğim. Ama şu an seninle paylaşabileceğim net bir tarih yok. Bildiğin gibi ben Ankara’da 2 sene çalıştım, bu nedenle de Ankara’nın bende yeri daha da farklı. Ankara’yı çok seviyorum. Tüm bu duygusal nedenlerin dışında Ankara her şeyden önce rock müzik konusunda potansiyeli en güçlü olan şehir. Birçok isim burada yetişir ve buradan müzik piyasasına geçer.
  • Az evvel sahnedeydin ve performansın çok başarılıydı. Ama ben Barış Akarsu konserlerinde en çok kült şarkıların söylendiği anları seviyorum. Bugün “It’s My Life” ve “Sweet Child Of Mine” ’? söyledin. Aklıma hemen yeni albümde bizi bir sürprizin bekleyip beklemediği sorusu geldi.

Konserlerde cower şarkıları söylemekten keyif alıyorum. Bu nedenle, 1-2 şarkıda olsa bu kült şarkıları seslendiriyorum. Ama yeni çıkacak olan albümde böyle bir çalışmaya yer vermedik. Elbette bu “hiç olmayacak” anlamına gelmiyor, belki ileriki dönemlerde yapacağım albümlerde yer veririm.

Barış Akarsu ANKİFEST Röportajı 86108963gz3
  • Ya gelecek dönemin sürprizleri neler?

Tamamen İngilizce şarkılardan oluşan, benim söz ve bestelerimin de olacağı bir albümün hazırlıkları var. Bu albüm projesini yakın zamanda hayata geçirmeyi planlıyorum. Mevcut bağlantı ve teklifler sebebiyle bugünlerde çalışmalara daha da ağırlık verdim. Ama belli bir zaman dilimi veremiyorum. Bu albümü Yurtdışına yönelik hazırladığımız için tamamen içimize sinmesi gerekiyor. Halen, 10-12 şarkıdan oluşan bir albüm mü olsun ya da 1-2 ?ark? ve onlar?n farkl? aranjmanlar?ndan olu?an bir single mı olsun karar veremedik. şu an şarkı seçimlerini yapıyoruz. Biraz daha sabretmek gerekecek.
  • Benim sorularım bu kadardır, hem biraz önce izlediğim performans için hem de vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim.

Bende sana teşekkür ederim, kısacık bir zamanda bu kadar soruyu sorabildiğin ve çektiğin fotoğraflar için… Ayrıca, böyle bir festivalde bulunmaktan çok keyif aldım. Hava durumuna rağmen burada olup bizleri yalnız bırakmayan ve festivalde emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Menekşe
02.07.2007

http://www.hangibar.com/%5Cyazi_roportaj...8120070701

Barış Akarsu ANKİFEST Röportajı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-