Degerli Kerim Tekin fan club sakinleri
Öncelikle lafıma başlamadan evvel belirtmek isterimki, lafım iraz uzun sürerse kusura
bakmayın. Ancak bu konuşmanın yapılması gereklidir.
Degerli arkadaşlar, öncelikle sevgili Barış Manço ya allahtan rahmet ailesi ve tüm
sevenlerine sabır ihsan eylemesini alahtan niyaz ediyorum.Kıymetli arkadaşlarım.
Barış Manço'yu bizim kuşaktan tanımayan yoktur sanıyorum. Gençlerimiz ise
kendisini parçalarından hatırlıyacaktır.Bilhassa yeni yeni yetişen çocuklar bile parçalarının bir kısmını bilmektedirler. Barış Manço çocukluk aşklarımıza , Gençlikteki delikanlılıklarımıza , celallendigimizde magrur ve sakinleşmemize , Evlendigimizde eşimize olan sevgimizde , askerde yar hasretine , işimizde bize verdigi ögütlerde
bir öür süren beraberliktir bizimkisi.
Onu asla unutmadık. Hiçbirzaman unutmayacagızda. Gelecek nesillerimiz Barış
Manço nun adını duydugunda hatırlayabilmeliki zihinlerinden asla silinmesin. Bunun
için gençlerimize onu anlatmalı ve hayatını ögretmeliyiz. Böylelikle hatıralar asla
unutulmaz venesilden nesile bir seri halka gibi ilerleyebilmelidir.
Nitekim öyle oluyor. Evet şimdi biz hayattayız. Ya sonra bizden sonraki kuşaklarda
Barış amcalarını hatırlayacaklarmı? Sanırım evet. Bizler büyük azim ve kararlılıkla
gençlerimize barış sevgisi aşılarsak ortada hiçbir sorunun kalmayacagı ve hatta
gelecek nesillerimizinm barış amcalarını örnek alacagı kaçınılmaz bir sondur.
Bizler BARIŞ MANÇO SEVERLER olarak onun hatıralarını sonsuza dek yaşatacagız.
Seni hiç unutmayacagız
Ayrıca hazır yazıyorken şu mısralarımıda eklemeden geçemeyecegim. Videolar , şarkı sözleri ve büyük manço arşivi için ayrıca teşekkür ederim. Emeginize ve güzel yüreginize saglık efendim.